Verslag Harleydag Annen 2013

Verslag Harleydag Annen 2013

Zondag 23 juni was het weer zover, de zondag voor de TT dus de 6e harleydag in Annen stond weer op het programma. De harleydag stond natuurlijk ook in het teken van het 110 jarig bestaan van dit legendarisch merk.

De weergoden waren ons dit jaar beter gezind, we begonnen de dag droog, in de loop van de dag zou er nog wel een bui komen, maar de vrijwilligers begonnen vol goede moed in een zonnetje aan de opbouw. Door de weersvoorspellingen waren er een paar standhouders die besloten hadden om niet te komen, dus moesten we een beetje improviseren om het geheel een gezellige aanblik te geven.

Om 12 uur begon de band Stone free te spelen en de motoren begonnen rustig aan binnen te druppelen.

Er was een best bike verkiezing en natuurlijk was er weer de loud pipe contest.
Hier voor waren enkelen zeer enthousiast en begonnen al voor de verkiezing begon goed met het gas te spelen.
bikeverkiezing
Rond 15 uur stond de brink redelijk vol met zo’n 300 harley’s en een aantal auto’s en trike’s.
Het was een gezellige aanblik.
De wheelysimulator van de stichting harleydag was ook weer opgesteld en daar werd veel gebruik van gemaakt door de bezoekers.
Rond 15 uur begon de rockcoverband PANK hun optreden op het podium en was het goed toeven bij de tent en op terrein ervoor.
6e Harleydag Annen 2013 (81)

Al met al, ondanks een enkele bui was het druk op de harleydag in Annen en waren de standhouders en bestuur etc. tevreden over de opkomst en de gezelligheid die er was.
We willen natuurlijk onze sponsoren, vrijwilligers, bestuursleden, catering en standhouders bedanken dat het een geslaagde was.
We hopen u allen volgend jaar weer te zien op de zondag voor de TT.
Tot ziens op zondag 22 juni 2014.